Hvad er Wahoo kickr

Wahoo er et mærke inde for cykel verdenen som levere næsten alt inden som kan bruge til cykel træning. Wahoo har mange grene af produkter med fra løbe udstyr til cykeludstyr. Her i denne blog vil vi dække emnet om deres kategori Wahoo Kickr. Kickr er navnet kategorien som omhandler deres indendørs cykeltrænings udstyr deres træning udstyr er kendt for at have en højkvalitet.  Dette betyder også at det ikke ligger den billige ende når man snakker om trænnings produkter. Men det er nok også blandt nogen af de bedste produkter man overhovedet kan få fingerne i. Her under vil vi lige hurtig gennem gå sortimentet af de produkter som ligger i kategorien.

Produktet

Produktet core en indendøres smarttræner som har mange applikationer som gør det muligt at vælge forskellige træninger. Det er et super fedt produkt og larmer ikke særlig meget. Det gør det derfor til et dejligt trænningsredskab til at bruge indenfor, uden man skal tænke på at irritere resten af husets befolkning. Derudover har man mulighed for at købe ekstra udstyr til coren for at få en bedre oplevelse. Der kan man for eksempelvis købe en climb hvis man ønsker at få mulighed for at få følelsen af at køre i bjerge. Hvilket også kan gøre det lettere for folk at træne deres evner i bjergene uden at man reelt har nogen bjerg eller bakker i nærheden. For mig har det været et kæmpe most have produkt, fordi jeg på ingen måde har nogen mulighed for hverken at finde en bakke eller et bjerg inden for de nærmeste 50 kilometer. Derfor jeg være glad for at bruge core med climb for at træne mine evner, hvor jeg ikke ellers ville have haft mulighed for det. Det kan kun anbefales.

Mere information

Derudover har de også begyndt at lave ventilatorer som gerne skulle give en oplevelse af du faktisk er ude at køre på cykel udenfor. Deres model er sensor styret så den måle hvor hurtigt du kører og din hvor meget dit hjerte banker. Og så øger den faktisk selv vindstyrken eller retter sagt også kaldet blæsestyrken. Du har også mulighed for at benytte dig af de manuelle funktioner som med kommer. Det kan være du ønsker at køre i fuld bæst vejr. Så skruer du bare op på max på ventilatoren så kører den bare på det i stedet for at være indstillet efter sensoren.

Bare med de her 3 ting så har du nærmest den ultimate oplevelse af en rigtig cykel tur

 

Smid en kommentar