Udendørs jacuzzi – Både til vinter og sommer

 

Når man tænker på en udendørs jacuzzi, tænker man oftest på en jacuzzi som man kan bruge om sommeren, når varmen forhåbentlig gør sin entré. Dog er der også god mulighed for at benytte dem om efteråret eller om vinteren, da man kan få varianter, som er isoleret, så disse holder godt på varmen, på trods af at temperaturen udenfor er relativt lav. 

 

Der er også noget specielt ved at kunne sidde i ens udendørs jacuzzi, selvom der måske er koldt udenfor. Nogle af de modeller, som man bl.a. kan få som er isoleret, er følgende:

 

  • Nordic Relax – Løkken 7 personers
  • Nordic Relax – Aarhus 5 personers
  • Nordic Exclusive – Fuur 5 personers
  • Nordic Relax – Juelsminde 6 personers
  • Nordic Exclusive – Gilleleje 8 personers

 

Med et udendørs spa som en de ovenstående, er man sikker på at kunne få nogle hyggelige aftener, med masser af luksus og velvære, om det er hverdag eller weekend. Isoleringen gør samtidig også, at strømforbruget er mindre, end hvis de ikke var isoleret, fordi der skal bruges mindre energi til at holde vandet varmt.
De er ideelle til både private hjem og sommerhuse, og der er modeller til både familien, og til dem der måske gerne vil have plads til lidt flere, skulle man fx invitere nogle venner eller noget familie på besøg. 

 

Tilbehør til dit jacuzzi eller spabad

Man kan få en masse forskelligt udstyr til ens spabad, som fx barborde, så man kan have drinks eller andet godt til ganen stående ved siden af, imens man slapper af, og nyder lidt selvforkælelse. Derudover kan man også få en håndklædeholder, så ens håndklæde fint kan hænge på siden af ens jacuzzi, og være klar til, når man skal op ad vandet igen. Hvis man vil, kan man også få et WiFi modul, som gør, at man kan styre ens jacuzzi med ens telefon eller tablet, så man kan slukke det, hvis man har glemt det, eller starte det, så det står klar til dig, når du kommer hjem fra arbejde.

Smid en kommentar