Triumph er et britisk motorcykelmærke, som har produceret motorcykler i mere end 100 år. De første motorcykler som man producerede havde ikke mange hestekræfter, når man sammenligner med de modeller som fabrikanten producerer i dag. Her havde den første man lavede eksempelvis kun 2,2 hestekræfter, så der var altså langt op til de mest kraftige motorcykler som vi kender i dag.

Senere kom der dog modeller som kunne køre med gennemsnitshastigheder på op til 40 miles i timen, og senere i 1937 en motorcykel, som kunne køre mere end 90 miles i timen, hvilket svarer til omkring 144 kilometer i timen. Noget af det som især var med til at booste Triumphs popularitet, var da Marlon Brando i 1953 i filmen “The Wild One” kørte på deres Thunderbird 6T. Dette var med til at sætte endnu mere gang i Triumphs popularitet og brand. I 1959 udkommer deres T120 Bonneville 650, som er opkaldt efter salt sletten med samme navn, hvor man fire år forinden opnåede en hastighed på 193 miles i timen med “The Devil’s Arrow”. Denne motorcykel blev den bedst sælgende twin motorcykel i britisk historie.

Gennem tiden har man haft mange gode præstationer i racerløb, og samtidig også med at slå fartrekorder på The Bonneville Salt Flats, og på den måde har man opbygget et brand, som er kendt for performance, og som har en stor og bemærkelsesværdig historie. De fleste af deres motorcykler har et mere old school udseende, men man kan dog også få motorcykler fra Triumph, som er mere moderne i udtrykket, og som minder mere om de motorcykler som bliver brugt til at køre race med. På den måde er der noget for enhver smag.

I dag holder man stadig fast i sine rødder, hvor man vandt sit første Daytona 200 i 47 år, og hvor flere nye modeller er blevet lanceret siden 2010. Priserne på deres modeller afhænger i høj grad af modellen, og hvad det er man som bruger søger. Et sted hvor du kan se noget mere om priserne på deres motorcykler, og hvor man også kan anskaffe sige en, kan du gøre dette her: Triumph MC

Smid en kommentar