Træningstøj Under Armour

Når det kommer til træningstøj er der et hav af forskellige mærker, så det kan næsten ikke være til at finde ud af hvad man skal vælge. Vi vil her i dette afsnit kigge på mærket Under Armour.

Under Armour er endnu ikke ligeså anerkendt som Nike, Adidas og Hummel er i Danmark. Hvilket i største grad bunder i at det kom til Danmark en del år efter disse mærker og har ikke markedsført sig i Danmark i samme grad som de andre virksomheder har. Men i USA er Under Armour faktisk et af de største brands indenfor træningstøj. Deres træningstøj bliver blandt andet brugt af flere af de største NFL hold (amerikanske fodbold hold). Amerikansk fodbold er den største sport i USA og hvis en stor del bruger træningstøj fra Under Armour siger det også bare en del om kvaliteten på deres produkter. Det er selfølgelig ikke kun træningstøj til Amerikansk fodbold de producere. De har faktisk et bredt udvalg af produkter til de fleste sportsgrene. Vi kommer i det næste afsnit ind på flere af de kerne produkter som Under Armour er anerkendt for. Se flere af deres produkter her https://performancegear.dk/38-under-armour-traeningstoj

Træningssko og hverdagssko

Under Armour er meget kendt for deres super lækre træningssko og for den sags skyld også deres hverdagssko. De er lavet til at give den ultimative komfort og performance, dog uden at gå på kompromi med design. Skoene er altid af højeste kvalitet så de kan holde til lange intensive trænings sessioner uden at gå i stykker. Deres hverdagssko er også nogle af de mest behagelige sko der findes på marked.  De er også meget kendte for at have en super god ankelstøtte, hvilket de nok har lagt en masse fokus på, fordi de jo stammer fra USA som har en del flere overvægtige mennesker, de ekstra kilo kan være hårdt for anklerne og derfor den gode ankelstøtte. Igen noget der virkelig viser at Under Armour har styr på det de laver og at det er produkter af virkelig god kvalitet de får produceret.

Overdele til træning

Overdele til træning altså t-shirts, trøjer osv. er også nogle af deres kerne produkter, hvilket man godt kan forstå når man først får et af deres produkter i hånden. Det nærmest silkebløde materiale deres sports t-shirts er lavet af er bare super lækkert at have på, også i lange træningssessioner. Derudover er det faktisk nogle super fede designs de får lavet på det meste af deres sportsgear, så man får næsten lyst til at bruge det til et par jeans i hverdagen. Fuld fokus på komfort, kvalitet og design så går man altså ikke galt i byen.

Smid en kommentar