Du har måske aldrig hørt om støttestrømper før? Men det er faktisk blevet meget normalt at bruge disse strømper til flere ting efterhånden. De har nemlig en positivt effekt på mange ting, som kan gavne dig i dagligdagen. Kan jeg have gavn af disse strømper spørger du nok dig selv om, derfor kommer vi lige med en række personer der kunne have gavn af disse strømper.

  • Det kan være gravide som ofte oplever en hævelse i fødderne.
  • Personer med dårligt blodomløb i benene.
  • Personer som står op i mange timer af dagen.
  • Personer som får hævede fødder under flyveture.
  • Personer der ikke har mulighed for at få rørt deres ben meget

Hvordan fungere sådan en støttestrømpe så?

Støttestrømper skal gerne trykke de rigtige steder på benet, som er med til at hjælpe på blodomløbet i benene. Derfor er det også vigtigt at man får fat i den rigtige størrelse, du kan se mere omkring hvordan du finder den rigtige størrelse på støttestrømper på altistøttestrømper.dk. Derudover bør du snakke med din læge om hvorvidt du kunne have gavn af at benytte støttestrømper.

Kvalitet frem for kvantitet

Når det gælder støttestrømper er det vigtigt at du ikke bare købe de billigeste du kan finde på marked. Kvaliteten på strømpen er rigtigt vigtigt i forhold til om den gør det den skal. Derfor er prisen som regel også højere end de typiske strømper hvor man normalt kan få 10 par 50kr. Derfor er det vigtigt at du kigger på hvilke mærker strømperne kommer fra, vælg som regel altid anerkendte mærker inden for denne branche så er du sikker på at du får den rigtige kvalitet. Derved spilder du ikke penge på noget der ikke virker efter hensigten.

Levetiden på støttestrømper

Hvis du vælger kvalitet fra anerkendte mærker skulle du også gerne have en længere levetid på dine strømper end du oplever med de typiske normale strømper. Der er dog en masse tiltag du kan gøre for at øge levetiden. Det er vigtigt at du tager den på uden at være for voldsom, brug i stedet de ekstra få sekunder på at tager strømperne på så du undgår at de hive dem i stykker. Derudover bør du altid overholde anbefaldede vasketemperatur og andre anmærkninger.

 

 

Smid en kommentar