Spar penge på dit varmebudget

Der findes mange måder at spare penge på dit varmebudget. Isoleringen, solceller, energiruder er alle sammen måder du kan spare på varmebudgettet. Det kan dog hurtigt blive dyrt at få lavet de nævnte ting. Så det godt der også er andre måder at spare på varmebudgettet. Som man ofte ser i store bygning eller lagerhaler bliver der brugt loftventilatorer som er med til at fører varmen rundt i rummet. Det koster langt mindre end den nævnte løsninger som isolering af hus, eller solceller på taget og at skifte alle gamle ruder ud. Ideen med loftventilatorer er at varmen stiger til loftet hvor loftventilatorer så kører det ud i rummet igen så man ikke behøver at varme hele rummet op igen. Det er selvfølge mest effektivt i store rum. Med loftventilatorer kan du faktisk spare op til 30% på dit varmebudget. Det er en billig måde at skrue ned på varmebudgettet i stedet for at lave på hele huset, hvor det tager mange år før at dine besparelser tjener sig hjem igen. Loftventilatorer tjener sig faktisk relativt hurtigt hjem igen, da de ikke har samme omkostning men stadig giver en god besparelse.

Loftventilatorer

Fordele ved loftventilatorer

Der er mange fordele ved at benytte sig af loftventilatorer det er ikke bare det økonomiske aspekt der snakker for at bruge loftventilatorer.

Bedre indeklima

Udover at spare på varmebudgettet giver loftventilatorer faktisk også et bedre indeklima fordi at den hele tiden skubber luften rundt i rummet og derved hele tiden får den friske luft rundt i hele rummet. Det hjælper på en hurtigere udluftningen

Placering

Du er fri for at bruge dit gulv plads og kan i stedet for bruge loftet som sjældent bliver udnyttet til andet end belysning. Så du spare faktisk også på de dyrebare kvadratmeter som kan udnyttes til andet i stedet for. Det er et kæmpe plus for rigtig mange der vælger at benytte loftventilatorer fordi det ikke kommer til at ødelægge deres flotte indretning i hjemmet.

Økonomi

Loftventilatorer findes i alle prisklasser og kan derfor også benyttes af alle der ønsker det. De kan købes helt ned i prisklasser som 300-500 kr stykket som stort set alle danskere har råd til. Det kan selvfølgelig også købes i den anden ende prisklasserne til 15.000+. Der er selvfølge forskel på kvalitet når man vælger en til 400-500kr frem for en til 4- til 8000 kroners. Man får selvefølge en noget bedre kvalitet og en bedre ydeevne ved at vælge noget der ikke ligger i den helt lave ende af prisklasserne. Derudover betyder det også meget for designet og kvaliteten af materialerne. Det er ofte noget billigt plastik der er brugt ved de billige modeler, hvor der ved de lidt dyre modeler er brugt rigtigt træ og stål for eksempel. Det ser bare noget bedre ud når de ikke er lavet i plastik. Men det er selvfølge også alt efter hvilket budget man har til rådighed.

 

 

 

Smid en kommentar