Sko til børn

Sko til ens børn er for mange forældre, noget som er meget vigtigt, da man jo gerne vil give sine børn de bedste vilkår. Børns fødder vokser hurtigt, og derfor skifter de ofte sko. Ikke desto mindre, er det vigtigt at de har sko, som er gode at gå i, og som har en god pasform. Her ser vi på nogle af de bedste børnesko fra Skobox:

Bisgaard prewalker – Mørkebrun

Når ens børn første gang skal have sko, er dette en rigtig god start. Skoen er fremstillet i brunt nubuckskind, og den fungerer netop godt som startersko, da den støtter godt op om anklen, og da den har en regulerbar velcrorem der kan tilpasses godt til vristen. Den er foeret med skind, og har aftagelige skinddæksåler.
Overordnet set, en god sko at starte med, når dit barn begynder at skulle bruge sko.

New Balance KV005NBY

Et mærke der er kendt for at lave sko til sport, og her et par kondisko, som også vil fungere super godt for det aktive barn. Skoen er lavet i mørkeblåt tekstil, og er nem lige at smutte i, da de har elastiksnørrebånd. Den faste hælkappe hjælper til at holde foden på plads i skoen, og de bløde, stødabsorberende såler er med til at gøre det komfortabelt både at gå og løbe i skoen. Bunden er lavet i gummi, og er slidstærk, hvilket gør dem ideelle til aktivt brug.
Generelt en god sko, både til hverdag og sport.

Viking Play GTX – Mørk blå

Når der skal leges i de lavere temperaturer, kan det være nødvendigt med et par varmende vinterstøvler. Disse fra Viking, er en praktisk løsning med GoreTex membran, som sørger for, at skoen er både åndbar og vandtæt. Samtidig er der foer i hele støvlen, som sørger for at de små fødder holder sig varme i de lavere temperaturer. Den lette men solide gummisål sørger for god komfort, med dens stødabsorberende og fleksible kvaliteter. Til sidst har den aftagelige indlægssåler, og reflekser udenpå.
Alt i alt, en rigtig god vinterstøvle, som kan gardere de små fødder mod både kulde og vand.

Viking Anchor sandal

I det at temperaturen stiger, og det bliver sommer i Danmark, eller for den sags skyld i resten af verden, er et par sandaler et godt valg ift. fodtøj, da ens fødder har god mulighed for at køle af i varmen. Her har man en sportssandal med en god pasform og tre velcroremme med mulighed for tilpasning. Skoen har fleksible og stødabsorberende såler under hele bunden, hvilket sikrer et højt komfortniveau. Til sidst kan skoen vaskes ved 30 graders skånevask, hvis det er nødvendigt.
Altså, en komfortabel sandal til både gang og leg.

Smid en kommentar