Står du og mangler Plast eller termoplader så er deigaardplast.dk det helt rette sted for dig, her har du mulighed for at få plastplader eller termoplader på mål, så de passer perfekt til lige præcis der hvor du skal bruge dem. Du bestiller nemt og hurtigt online på deres hjemmeside. Du finder et bredt udvalg af plader som, akrylplader / plexiglas, sandwich / aluplader,  polycarbonat, polyethylen, polypropylen og polystyren. Alle plader fåes selvfølge i forskellige tykkelser og størrelser.

Hvad kan du bruge plexiglas til?

Står du og skal have nyt glas til dit drivhus kan plexiglas muligvis være vejen frem for dig. Plexiglas bliver i mange sammenhænge brugt til drivhuse for det kan tåle at stå ude hele året rundt samt at det er billigere end glas og holder til mere. Derudover kan det bruges til stort set alt andet hvor man ikke ønsker at anvende glas men stadig ønsker den gennemsigte effekt. De fåes jo selvfølgelig også i forskellige størrelser og tykkelser, alt efter hvad det skal bruges til.

Hvad kan du bruge termoplader til?

Termoplader bliver typisk brugt på udestuer eller store haller hvor man ønsker noget billigt tag, men kan også bruges til garage eller andet der mangler overdækning. Termopladerne fås også i forskellige tykkelser, hvor nogle er plader er tynde og vejer meget lidt, og andre plader har du mulighed for at gå på uden at de går i stykker, det anbefaler vi selvfølgelig ikke at man prøver at teste uden man har sikkerhedsudstyr på.

Hvad kan du bruge polycarbonat til?

Polycarbonat er også et alternativ til glas lidt ligesom plexiglas er, men hvad er forskellen så mellem plexiglas og polycarbonat tænker du nok. Her er gennemsigtigtheden bedre på et polycarbonat plade end den er på plexiglas, hvilket også gør polycarbonat til et bedre alternativ når det skal ligne rigtig glas.

Ønsker du at vide mere om alle de forskellige plader kan du læse mere på deigaardplast’s hjemmeside, hvor du finder gode beskrivelser af de forskellige plader så du har nemmere ved at vælge det der passer bedst til lige præcis dig.

 

 

Smid en kommentar