Flere og flere privatpersoner begynder at lease deres biler og man forstår dem godt. Det er nemlig en del billigere end at købe. Leasing er en økonomisk tryghed, hvis du leaser hos os ved du, hvad din bil kommer til at koste dig de 36 måneder. Så er du sikker på, der ingen ubehagelige overraskelser eller uforudsete omkostninger.

Hvorfor vælge os?

  • Håndplukket biler
  • Du får en nyere bil med massere af ekstra udstyr
  • En leasing aftale, der overholder alle FDM’s vejledninger til punkt og prikke
  • En aftale gennem et selskab, der er ejet af Danmark bedste bank 2018
  • En garanti for bilens restværdi, når du er færdig med at køre i den
  • Mulighed for at lade din nuværende bil indgå i byttegaranti
  • Landsdækkende service

 

Du skal altså vælge os, fordi vi har en komplet pakke med alt det bedste, der findes inden for billeasing og uden risiko for dig af nogen slags. Klik her og se vores store udvalg

 

Vi er indbegrebet af tryghed, da vi er sammensat af de bedste elementer på markedet. Vores biler er håndplukket direkte hos fabrikkernes egne banker og leasingselskaber. Bilerne er maks 37 måneder gamle, har kørt mellem 50-90.000 km, alle services er overholdt og bilerne har aldrig været trafikskadet.

 

Alle kontrakterne overholde FDM’s anvisninger ift. opsigelse, service, restværdi garanti og tilbage levering. Det er din sikkerhed for et betryggende kontraktgrundlag. Intet står skrevet med småt eller og bilerne leveres med reklamationsret i henhold til købeloven.

 

Du får altid landsdækkende salg og service. Du får automatisk tilknyttet den servicepartner, der er placeret tættest på dit hjem. Hvis du tilkøber SAFE-all inclusive service, får du altid gratis lånebil.

 

Du kommer aldrig til at bekymre dig om bilens restværdi uanset om du skal benytte bilen som privat eller firmabil.

 

Hvem er vi?

Vi ønsker at give flere danskere muligheden for at nyde en lækker og veludstyret bil uden at skulle betale 150% mere end i andre EU lande.

Vi har siden 2008 specialiseret os i flexleasing også kaldet leasing på forholdsmæssig afgift. Det er dette fundamentet for Leasebil.dk

Leasebil er i dag landsdækkende med forhandlerer og værksteder. De forskellige afdelinger er ejet af en lokal bilentusiast, der elsker biler og brænder for at give kunderne en oplevelse udover det sædvanlige. Du handler og modtager din leasingbil hos din lokale forhandler.

 

Hos Leasebil er det muligt at få taget sin gamle bil i bytte, du må køre 20.000 km årligt og får 5.000 km gratis.  

Serviceaftaler

Basic

Alle leasing priser er inkl. olieservice. De fleste biler fortæller selv, hvornår det er tid til at skifte olie. Vi betaler altid uanset, hvor mange km. der er imellem.

 

All-inclusive

Denne service er oftest bedre end fabriksgarantien på en ny bil, da den gælder hele leasingperioden. Denne service betyder, du du kender alle bil udgifter i hele leasingperioden.

 

Dækaftaler

Dækaftaler skal tilvælges seperat. Du kan vælge at tilvælge vinterhjul som betyder at bilen bliver leveret med disse. Sommerhjul kan du skifte uden beregning, hvis du tilvælger den specifikke sommerhjul dækaftale. Hvis du tilvælger både sommer og vinterhjul aftaler skiftes begge typer uden beregning.

Smid en kommentar