ISH spirits

Alkoholfri spirits er blevet meget populær i løbet af de sidste par år. Hvilket man godt kan forstå efter der hvert år bliver sat større og større fokus på alkohol og en sundere livstil. Manden bag ISH spirits hedder Morten. Morten kom på ideen omkring alkoholfri spirits efter han lavede en challenge hvor han ikke måtte drikke alkohol i 100 dage. Men efter savnet på smagen af alkohol kom han på ideen om at lave noget alkoholfri væske der smagte ligge præcis som var den en helt rigtig gin eller rom man havde fat i. Det blevet i løbet af et par år til de 2 produkter som hedder GinISH og Romish. Det tog for alvor fart efter de var med i et afsnit af Løvens hule, hvor investorerne meget begejstret for projektet. Lige siden har der været stigende efterspøgelse på deres 2 produkter.

Men hvorfor er det lige blevet så populært?

Det giver mulighed for gravide, og folk der ikke drikker alkohol af andre årsager til at være med til festen uden at føle sig udenfor fordi de ikke kan drikke det samme som alle andre gør. Derudover giver det heller ikke tømmermænd og produkterne fra ISH er faktisk også sukkerfri og egner sig derved også til folk med diabetes.

Med en RomISH eller GinISH kan du stadig nyde din ynglings drik selvom du skal køre hjem eller er gravid uden at du skal have dårlig samvittighed. Produkterne bliver lavet på naturlige ingredienser som sikre en skarphed og dybde som man også oplever ved rigtig alkohol.

Prisen

Prisen er også forholdvis lav i det at disse produkter undgår høje alkohol afgifter, hvilket er med til at holde prisen nede selvom der bliver brugt kvalitets ingredienser. Så produkterne er faktisk konkurrence dygtige med masse producerede alkohol spirits som for eksempel Smirnoff Vodka og andre kendte mærker. Det gør det til et godt alternativ fordi man ikke skal til at betale for høje priser bare fordi man ikke ønsker alkoholen.

Det anbefales dog at ISH produkterne bliver brugt til drinks og ikke drukket ren, fordi det stadig ikke 100% har den helt rigtige smag af alkohol, men bliver det blandet op med nogle mixere opdager man næsten ikke at det er alkoholfri.

Den perfekte gave til den gravide

9 måneder plus amme tiden kan være rigtig langtid uden alkohol i det danske samfund, og man kan hurtigt komme til savne alkoholen. Men gå 9 måneder uden smagen af alkohol når det nu er muligt at opleve samme smag uden man behøver alkoholen. Det er den ultimative gave til en gravid kæreste eller ven, så kan sammen sidde og nyde en god drink uden at det skaber problemer.

Smid en kommentar