Når du vælger at handle gardiner hos Mono gardiner får du altid høj kvalitet og god service. Vi sørger for alt fra opmåling, syning og montage til alt hænger flot i dit hjem. Vi kommer ud til dig, viser de forskellige muligheder, herefter skræddersyer vi gardinerne så de passer til dit hjem. Vi klarer det hele for dig og sørger for det bliver lige som du havde ønsket dig. Hos Mono Gardiner får du professionel vejledning og rådgivning igennem hele forløbet.  Gardiner er ikke blot gardiner. Gardiner kan hjælpe dig med at skabe lige nøjagtig den stemning, du ønsker i dit hjem ved hjælp af forskellige farver og stoftyper. Hos os har du en stor mulighed for at personliggøre dine gardiner så de passer til dit hjem. Ønsker du et hjem med rene linjer er et gardin i samme farve og finish som væggene et godt valg. Hvis du derimod ønsker du at skabe en ramme omkring rummet er et gardin i mørk eller naturfarve et godt valg. Der er også mulighed for at vælge gardiner i prangende farver så det passer til børneværelset eller med farverne i din virksomheds logo.

 

Vi forhandler:

  • Alm. gardiner
  • Plissegardiner
  • Panelgardiner
  • Persienner
  • Lamelgardiner
  • Foldegardiner
  • Fluenet/insektnet
  • Rullegardiner

 

Det kan være svært at forestille sig, hvilke gardin der passer ind i dit hjem, når du står ude i butikken. Derfor kommer vi altid til dig. Efter vores råd og vejledning kan det være, at du ender ud i et helt andet gardin end hvad du havde forestillet dig inden vi kom. Vi har løsninger, der passer til alle rum i din bolig. Fx blomstrede, romantiske, neutrale og klassiske gardiner. Se vores store udvalg af gardiner her

 

Hvordan foregår det?

Vi foretaget et gratis hjemmebesøg hos dig, hvor vi får afklaret behov og ønsker. Herefter foretager vi opmåling af dine vinduer, så gardinerne kan produceres efter dine ønsker.

Dine gardiner bliver produceret med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Når gardinerne er færdigproduceret, bliver du kontaktet og vi aftaler nærmere omkring levering og montage. Vi montere dine gardiner samtidig med vi kvalitetsgodkender, at de lever op til vores standarder. For os er det vigtigste, at du bliver glad og tilfreds med dine gardiner den næste lange årrække.

 

Gardinbussen

Du har mulighed for at bestille gardinbussen. Gardinbussen indeholder et stort udvalg og forskellige gardiner, så der er rig mulighed for at søge inspiration. Det giver dig mulighed for at lege med forskellige farver, former og mønstre. Det store udvalg af gardiner gør, at vi kan skræddersy en løsning, der passer perfekt til dit hjem.  Hos Mono Gardiner er vi altid behjælpelige med rådgivning og vejledning, når du bestiller gardinbussen.

At bestille gardinbussen er gratis og du kan endda få op til 30% rabat. Ved bestilling af gardinbussen rådgiver vi dig til at vælge den rigtige type gardin, materialevalg i forhold til lysgennemgang, vi sikrer korrekt opmåling ift. montering af gardinerne og sidst men ikke mindst monterer, kvalitetssikrer og instruerer dig i betjening af dine nye gardiner.

Smid en kommentar