Husalarm

 

Her kan du læse mere om husalarmer, som kan bruges til private hjem. De beskytter dit hjem mod ubudne gæster, og det er desværre oftest sådan, at det først er når indbruddet er sket, at man opdager nødvendigheden af en. Herunder kan du læse om de muligheder du har med en husalarm fra Lockon.

 

Kamera til husalarm

Der er massere af muligheder for tilføje ekstraudstyr og enheder fra Lockon. Man kan fx tilføje et kamera, som kan indstilles til at filme, når der registreres et indbrud. Her kan man få kameraer både med og uden sensor. Samtidig er det også muligt at se livestreaming fra kameraet, gennem Lockons app. Det er også muligt at få kameraer der kører via en selvstændig app, hvilket gør det muligt at tidsindstille kameraet ift. resten af systemet.

 

Web app

Udover at man kan styre ens alarm, kan man også styre tænd-sluk enheder via den omtalte app fra Lockon. Man kan slå den til og fra på normal vis, og man kan bruge skalsikring på web appen. Du har med appen har du altid adgang til alarmen, uanset hvor du er, hvilket giver dig ekstra tryghed, da du kan undersøge, om at alt er som det skal være i hjemmet.

 

Hvilken pris er den rigtige for mig?

Prisen for husalarm for dig, er helt individuel, alt efter hvilke behov du nu måtte have. Hvis du ønsker en alarm med nabohjælp, kan disse fås fra 99 kr./md. hos Lockon. Er du mere interesseret i at have en med vagt på, har dette en pris på 299 kr./md. uanset antallet af enheder, som du har tilkoblet til dit system. Hos flere vagtselskaber stiger den månedlige abonnementspris, jo flere enheder der kobles til systemet, hvorimod man hos Lockon kan regne med, at prisen bliver ved med at være den samme for systemet med vagt altid har en fast månedlig omkostning. Du kan tilføje ekstra enheder alt efter behov derefter, om det er en udendørs sirene, et ekstra kamera eller en rumsensor, er op til dig.

Smid en kommentar