Hos Y-design kan du bestille firmatøj med logo som enten tryk eller broderi. Vores formål er at hjælpe dig og din virksomhed med at blive set og husket. Vi har mere end 15 års erfaring og vi har derved opnået den nødvendige viden og erfaring til at rådgive vores kunder til de bedste løsninger for dem og deres virksomheder. Hos Y-design har du rig mulighed for at sætte dit præg på dit firmatøj, du ønsker.

 

Vi har et bredt sortiment af firmatøj inden for kategorierne:

  • T-shirt
  • Sweatshirt
  • Strik
  • Skjorter
  • Løbetøj
  • Jakker
  • Poloer

 

Se vores udvalg af Firmatøj med logo her. Du kan påregne en ventetid på 3-7 arbejdsdage, når der skal logo på. Ved levering af arbejdstøj uden logo forventes det leveret dagen efter.

Du kan nemt beregne prisen på dit ønskede firmatøj ved at benytte vores prisberegner.

Hvem er Y-design?

Hos Y-design ønsker vi at være den foretrukne totalleverandør af profiltøj. Hos os er god service en selvfølge og I får altid produkter af en høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser og vi holder altid, hvad vi lover.

Rigtig mange virksomheder klæder deres medarbejdere i flot firmatøj med logo. Vi ønsker at møde vores kunder face 2 face, så vi sikrer, at vi leverer de bedste resultater for vores kunder. Vi har et 350 kvm. showroom placeret i Kolding. Du er altid velkommen til at besøge os og gå på opdagelse i vores showroom. Uanset hvilket fagområde du arbejder indenfor har vi erhvervsbeklædning til at klæde dine medarbejdere på.

Vi har arbejdet med mange klienter og leveret firmatøj med logo til bl.a. Kolding Kommune, Prime Cargo, Svane Shipping og Smurfit Kappa.

Hvorfor benytte firmatøj?

Når du skal møde en kunde er 1. håndsindtrykket guld værd. Første gang du møder et nyt menneske bruger I ca. et sekund på at bedømme hinanden. Derfor er det vigtigt, at du giver det bedste førstehåndsindtryk. Det kan have en stor effekt, at de ansatte er klædt i firmatøj med logo som repræsentere firmaets profil. Det kan også være rart for kunderne, at de ved et møde kan se på jeres tøj, hvor I kommer fra. Det kan også hjælpe fragtmanden, der kommer med varerne til at finde en relevant modtager til varerne.

 

Hvis din virksomhed gerne vil være uformel og nede på jorden kan en t-shirt være nok. Ser I jer derimod som en formelt og elegant firma er det måske en skjorte med et broderet logo I har brug for.

Udover at være en fordel i forhold til kunderne kan firmatøj også give dine ansatte et tilhørselsforhold til virksomheden og lidt ekstra reklame, når de ansatte ses i tøjet andre steder end på arbejdspladsen.

Hvordan foregår det med brodering og logo på firmatøj?

Du har mulighed for at få trykt eller broderet et logo i en eller flere farver. Arbejdet bliver gjort grundigt så jeres logo bliver præsenteret flot på jeres firmatøj. Hvis du blot har brug for flot firmatøj uden logo er dette også en mulighed. Du kan altid ringe eller skrive en mail til os, vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Smid en kommentar