Hos din Bilpartner er der aldrig langt til kvalitetsoplevelser for dig og din bil. Din bil er oftest din frihed, og du tænker kun på en mekaniker og et værksted, når din bil er i stykker eller skal serviceres. Det er vores mission at hjælpe dig og din bil og sørge for at I kommer hurtigt videre. Det er nok det, der gør os til Danmarks bedste autoværksted.

 

Hos din bilpartner har vi 130 autoværksteder spredt ud over det danske land. Du kan nemt finde dit lokale værksted her.

Du kan nemt skrive dit postnummer og by, så du modtager flere informationer. Hvis du har spørgsmål kan du let kontakte dit lokale værksted. Vores autoværksteder hjælper dig i hele Danmark.

 

Hos os er du altid velkommen og vi tager imod alle udfordringer, bare vi må gøre det bedste for dig og din bil. Uanset om opgaven er stor eller lille, står vi klar og er glade for opgaven. Vi kan bare godt lide at hjælpe dig videre og at bruge vores håndværk til at sørge for dette.

 

Vi tilbyder

  • Din bil er vores guld, og den bliver behandlet sådan hos os
  • Vi arbejder effektivt og har altid udstyret i orden
  • Vi lytter til dig og rådgiver dig professionelt
  • Vi har de bedst uddannet i branchen
  • Vi lever op til de højeste kvalitetskrav i branchen
  • Book en tid døgnet rundt, og aflever bilen når det passer dig
  • Du er altid hurtigt videre

 

Hos os tilbyder vi mere end blot service og reparation. Hos os kan du få repareret og serviceret din bil inden for garantiperioden og samtidig bevare nyvognsgarantien på bilen.

Hos os kan du nemt og bekvemt booke din værkstedstid online. Det er let at booke online, du springer telefonkøen over og så kan du gøre det lige, når du har tid.

Derudover tilbyder vi Din Bilpartner vejhjælp, så kan du køre på ferie uden bekymringer – du er nemlig dækket i hele Europa. Vi er klar til at hjælpe 24 timer i døgnet.

 

Hos Din Bilpartner har vi markedets bedst dækkende reparations sikring. Sikringen omfatter en stor del af de mekaniske og elektriske komponenter, der findes i vores biler. Med denne sikring sikre du dig mod uforudsete udgifter på din bil. XTRA sikring dækker dine værkstedsregninger, når nyvognsgarantien på bilen ophører. Den kan købes direkte hos din lokale Din Bilpartner.

 

Hos Din Bilpartner tilbyder vi finansiering af bil og reparation. Vi tilbyder flere forskellige former for bilfinansiering for både privat og erhvervskunder og vi hjælper dig altid hurtigt videre til en fornuftig løsning.

Bliv godt kørende med et Din Bilpartner kort

Med Din Bilpartner Kortet får du muligheden for at splitte din regning op og betale din værkstedsregning, når der er lidt luft i budgettet. Din regning kan udskydes i op til 2 måneder – og det er helt uden omkostninger for dig. Ansøg om Din Bilpartner kortet og få muligheden for at finansiering af din værkstedsregning på op til 60.000 kr. Kortet udbydes i samarbejde med Resurs Bank.

Smid en kommentar