Har du en facebook gruppe til din virksomhed? altså en gruppe hvor du sælger et produkt og prøver at ramme folk der har interesse for dit produkt eller ydelse? Så kan du i denne guide lære hvordan du ved hjælp af motion grafik, skabe mere salg og skille dig ud fra mængden af kedelige facebook grupper.

Facebook banner

Banneret man ser i toppen af facebook siden, er for de fleste grupper statiske billeder, altså billeder der står stille for brugeren. Her bruger de fleste banneret til at signalere deres slogan, eller kører kampagner på.

Men hvad nu hvis jeg fortalte dig at du kunne gøre dine facebook cover video, altså gøre din facebook side dynamisk? På denne måde kan du ramme en helt anden målgruppe og visuelt præsentere din ydelse eller dine produkter?

Dette giver dig et hav af muligheder for at opnå mest eksponering til flest mulige kunder i din målgruppe, og give dine kunder en ordenlig præsentation af dit produkt, dette er også med til at de forstår din virksomhed bedre og du får en bedre kunde relation.

Regler for video banner

Når du laver et facebook videocover har du nogen forholdsregler du skal tage højde for. Jeg kommer hed med de bedste tips på at lave de bedste videoer til facebook profilen.
En video på facebook i cover placeringen, kan max have en varighed på 20-90 sekunder.

Dette lyder ikke af meget, men det tager max 2-3 sekunder før hjernen vurdere om det er noget man har brug for eller ej. Så det gælder om at lave noget der overasker brugeren fra start, så de hænger ved, når der er gået 10-15 sekunder kan du begynde at sælge produktet.

Derudover er der selvfølgelig også nogen forholdsregler i form af formatet til facebook. Facebook kører med et format der hedder 820 x 462px, det giver en plads til at lege med de forskellige motion grafikker, som er med til at skabe en oplevelse for brugeren. Det gælder om at lave en rød tråd igennem videoen og skabe en fortælling og et behov for brugerne.

 

Leg fortæl og sælg!

Hvordan kan noget så simpelt som et banner billede være vigtigt for min virksomhedsprofil på facebook?

Jo ser du, ved hjælp af story telling hjælper du brugerne med at få en forventning af dit produkt fra start. Det kunne også være at man mangler noget troværdighed mellem virksomhed og bruger, og derved bruger man videoen til at skabe tryghed, og dette er også en del af købsprocessen når en bruger skal overveje at ligge i kurv eller kontakte via telefonnummer eller kontakt formular.

 

 

Smid en kommentar