Der findes tegne materialer til begyndere men også professionelle, mangler du professionelt udstyr er det ikke lige meget hvilken skitsebog eller tegneblyant du vælger. Hver blyant har hver sin funktion i forhold til hvilket pensil strøj du skal lave på din tegning.

Der er sågar forskel på hvilket viskelæder du bruger, der findes både knetgummi som er selv formende, derudover findes der også det gamle viskelæder vi alle sammen kender fra folke skolen, og noget af de nyere på markedet er elektriske viskelæder.

Tegneredskaber og deres funktion

Briscoe.dk tegneredskaber har alt i tegne materialer, og om det er grafit, tegnekul, tegnekridt eller skitsebøger og blokke du leder efter, så har briscoe dette. Her får du en fullservice på alt det du står og mangler indenfor tegning og kunst.

Hver enkelt lille stykke værktøj er beskrevet på den perfekte måde så du ved hvilke produkter du skal købe og hvad de forskellige blyanter skal bruges til. En af de mere anderkendte mærker er Derwent, her får du altså maksimalt kvalitet for pengene. De klassiske træblyanter er af god kvalitet og fås helt ned til 11,- kroner stykket.

Papir og kvalitet

Der er kæmpe forskel på papir, der findes både skitsepapir, dette kaldes en skitsebog, og er her du tegner dine skitser i. Papiret er let og har en anelse struktur hvilket gør at papiret er ekstra tørt og derved er de togså lettere at få godt fat i papiret når du tegner med kul og kridt. Der findes også tegne blokke som er god til grafit som er det verdens mest andervendte materiale til tegninger, dette er fordi det er let at lave flade linjer og tonerne i papiret absorbere det lille stykke kul.

Blyantspidsere

En god blyant kræver også at være spids hele tiden, nu mere du bruger blyanten nu fladere bliver spidsen, og til sidst vil du ikke have mulighed for at lave de pæne og rene linje strøj langs papiret. Der findes en gamle kending steadtler blyantspidser, som er den lille solide metal ramme på 2×2 centimeter. Den fylder ikke særlig meget og er nem at opbevare i et penalhus. Hvis man tegner utroligt meget kan det være med fordel at have en dobbelt blyantspidser så man kan vælge volumen på sine blyanter, samt den lille skuffe som sidder under spidserne som er med til at det ikke sviner ved spidsning.

Smid en kommentar