Står du og skal købe nyt bord eller nye stole, kan det være uoverskueligt at finde rundt i alle de forskellige webshops som tilbyder forskellige møbler. Det kan være som at finde en nål i en høstak når man leder efter det perfekte bord eller de helt rigtige stole. Derfor har vi samlet et par stole og borde som vi synes du skal tage nærmere kig på, som selvfølgelig alle sammen kan købes det sammested så du ikke skal ud og lede. På bordeogstole finder du et bredt udvalg af både bord og stole, de har gjort det nemt at finde frem til lige præcis det du søger.

Træstole

Det første produkt vi synes du skal kigge nærmere på er en Wein spisebordsstol. Det er en flot og elegant spisebordsstol der passer ind i stort set alle hjem. Den kan nemlig fåes i forskellige træsorter, farver og med forskelligt betræk. Så om du er til bøg eller eg, betyder ingen ting da den fåes i begge varianter. Og som det er en sort eller hvid stol du er på udkig efter betyder heller ikke det helt store, da du nemlig også kan få dem i hvidt træ eller sort træ. Derudover fåes betrækket også i læder eller stof.

Plastikstole

Er er man mere til spisebordsstole i plastik vil kan det anbefales at i tager et kig på Vanity spisebordsstol som er med armlæn og står rigtig flot i blank hvid. Stolen er er designed af Arter & Citton, som har haft fokus på både design og komfort, så man sider naturligvis også rigtig godt i denne stol. Stolen er lavet i polycarbonatplast som er noget rigtigt robust plastisk så den holder i mange år frem uden af den flækker eller går i stykker. Den kan selvfølgelig fåes i flere forskellige farver men den blanke hvide farve er meget populær. Stolen kan også bruges som en skrivebordsstol fordi komforten er så høj, at man intet problem har at sidde på den i mange timer af gangen.

Smid en kommentar