Vi har lige nu 303 Biler til salg. Vores biler bliver altid serviceret i overensstemmelse med OE-kvalitet, hvilket vil sige, at alle reservedele lever op til de krav, der stilles af bilfabrikanterne.

 

Hos os er du sikker på, at servicen bliver udført efter bilfabrikantens specifikation, at der kun bliver anvendt godkendte reservedele i samme kvalitet som de fabriksmonterede og at serviceintervallerne bliver fuldt punktligt og få stemplet i servicebogen.

Om hos

Autoplus er en landsdækkende kæde med mere end 150 autoværksteder fordelt over hele landet. Vi servicere og reparere alle bilmærker efter fabrikantens forskrift. Vores reservedele er altid af samme kvalitet som fra fabrikken. Vi er en del af et internationalt koncept med over 5000 værksteder rundt i Europa, så vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvor du befinder dig. Vi har adgang til alle fabrikantens data om din bil, det sikre os alle relevante informationer vi har brug for for at kunne servicere din bil optimalt.

Vi råder over det bedste udstyr, for at kunne udlæse bilens computer og kunne foretage justeringer. Dette betyder også, at vi kan foretage serviceeftersyn og reparationer på alle bilmærker.

 

Medarbejderne hos Autoplus bliver løbende opdateret med den nyeste teknologiske viden via forskellige internationale kurser.

Vejhjælp – tryghed 24/7

 

Når du har en bil ønsker du at have de bedste forudsætninger, hvis du skulle ende i problemer. Hjælpen skal være hurtig, effektiv og dække de mest almindelige problemer som du som bilist kan ende i. Med vores vejhjælp skal du måske vente 60 minutter for at få hjælp, det betyder du er hurtigt videre.

 

Du kan købe Autoplus vejhjælp fra kun 34,- kr. pr. måned. Hvis uheldet er ude bliver din bil fragtet til det Autoplus værksted, hvor du normalt er kunde. Det er der kæmpe store fordele ved:

  • Din mekaniker kender din bils historie
  • Din mekaniker skal ikke starte forfra hver gang med at gennemgå din bil
  • Din mekaniker ved, hvad der tidligere er blevet lavet på din bil

 

Og alt dette sparer dig for både tid og penge. Vi har et landsdækkende netværk af professionelle og uafhængige lokale vejhjælps – og auto transportfirmaer. Centralen er døgnbemandet med professionelt personale, der har de nødvendige kompetencer for at kunne betjene dig og hjælpe dig hurtigt videre.

Gode råd til større køreglæde

Hold altid afstand til den forankørende bil. Bremselængden forlænges en del, hvis der er rim, vand eller frost på vejbanen. Husk altid at sætte det rette lys på, så minimere du ubehagelige overraskelser.

 

Start altid vinteren med et batteritjek. Kig ind til Autoplus værksted, så hjælper vi dig gerne med en opladning. Sørg for at smør dine billåse, så er du altid sikker på du kan komme ind – også når der har været nattefrost.  Derudover er en god isskraber din bedste ven – HUSK skrab altid i samme retning så du minimere risikoen for ridser i ruden.

 

Det er bevist, at dem der oftest vasker og rengøre deres bil indvendigt og udvendigt, får mere for bilen den dag, den bliver sat til salg.

 

Smid en kommentar