Den nye kollektion af de fede Bella moda sandaler fra 2019 er udkommet. De lækre sandaler som er produceret i Italien, koncentrere sig om at skabe fodtøj der bruger både farver og design til at inspirere din hverdag.

Bella moda sandaler har alle sammen det samme kendetegn, og det er den høje brune hæl. Elegante og flotte, som bruger mange forskellige farver til at skabe blikfang, som gør dig til den flotteste på stranden og by billedet.

Skal jeg vælge sandaler eller slippers?

Om man er til sandaler eller slippers afhænger alt efter hvor fri man vil være, tendensen med slippers er som navnet lyder på at man slæber skoen efter sig, dette er fordi man ikke har nogen bagside ved hælen til at holde foden på plads, derfor løfter man kun skoen med vristen og deraf slæber man skoen efter sig på hælen. Dette giver et mere let gang, og er en meget fri fornemmelse når man går ned af standpromenaden.

Sandalen derimod har både hæl og vrist som holder foden på plads ligesom en almindelig sko, dette gør at foden er mere fast, og at skoen ikke rykker sig, det er mere behageligt at gå længere i en sandal end en slipper da en slipper bliver brugt som et “hurtigt” fodtøj til at tage på og af, slippers bliver også oftes brugt ved standen da man hurtig skal kunne komme af og ned i vandet.

Tårem slipper

Kendetegnet ved tårem slippers er at man har et stykke leder eller stofrem som går imellem storetåen og de andre tæer. Dette giver en mere fast følelse af at skoen sidder tæt, dog kan man risikere at man får vabler mellem tæerne hvis man ikke vælger den rette sko størrelse.

Ruskin sandal

En ruskinds sandal har sit lidt rå look med læderrem ned langs siden af sandalen, disse sandaler kan bruges til en lidt mere flot gang samt fest, hvoraf den traditionale sandal mere bruges til afslapning og ærinder .

Fladbund sandal

Fladbunds sandalen er kendt på at du har en helt flad sål som gør at man har en meget stiv afsæt samt gang. Dette er behageligt for både ryg og fod, med mindre man er platfodet, så er det bedre at finde en sandal som har lidt bund samt svej så den passer til fodens afsæt.

Kilehæls sandal

Kilehælssandalen har en høj kilehæl som betyder at den mere eller mindre minder om en højhælet sko, forskellen på disse 2 er bare at den ene er en sandal med luft i siderne og en sko er lukket, derfor er denne ideel til fest da de fremhæver benene samme tid med at man får luft til sine fødder og man føler sig mere fri.

Smid en kommentar