Badeværelse inspiration

Mangler du inspiration til badeværelset eller skal du til at have nyt badeværelse er du kommet til det rigtige sted. Vi ville i dette blog opslag komme ind på flere inspirerende ting til badeværelset. Så står du og mangler den perfekte bruser eller håndvask så kan det være du bliver lidt inspireret af vores opslag til hvad vi mener kan være det perfekte badeværelse.

Håndvaske

Moden inden for design af håndvaske har ændret sig meget i de sidste 2 årtier. Badeværelser er generelt blevet større og der er kommet mere fokus på badeværelset. Det betyder også at der kommet mere plads til større håndvaske.

Det ses derfor ofte nu at man benytter sig af en dobbelt håndvask, altså hvor der er mulighed for at stå 2 foran spejlet med hver sin håndvask. Det spare både tid om morgenen og man undgår måske at skulle have 2 toiletter i huset på den måde.

Det ses også ofte at håndvaske er begyndt at bliver indbygget i selve bordpladen, så selve håndvasken er selve bordpladen og der ikke står en håndvask oven på bordpladen. Derudover er folk også begyndt at få lavet væghængte håndvaske hvilket passer meget godt med at håndvasken er en del af bordpladen.

Bruser

Der findes et hav af forskellige brusehoveder ude i markedet i mange forskellige prisklasser. Jo højere pris desto mere kvalitet og design får man som regel også med. Der er selvfølgelig mange forskellige former for brusere. De kan fåes som brusehoveder der hænger i loftet eller en brusearm som stikker ud fra væggen eller den meget moderne loftbruser hvor vandet kommer ned fra loftet. Og så er der selvfølgelig også den gamle håndbruser som de fleste nok kender til.

Man skal selvfølgelig lige undersøge hvad man har mulighed for at få installeret i hjemmet før man bare går ud og kommer en forkert bruser man faktisk ikke kan bruge.

Det der er meget moderne lige for tiden er faktisk et brusehoved der hænger fra loftet, eller en så kaldt brusearm. Man er gået lidt væk fra den håndholdte bruser som kan køres op og ned alt efter ønske. Folk har nok mistet interessen for den fordi at den i fleste eksempler ikke er særlig pæn men sådan et stort armatur på væggen. Ikke sagt at man ikke kan finde nogen der ser smarte ud men der er bare noget mere stilrent over at undgå det store armatur på væggen. Det handler nok også lidt om at folk har fundet en ny stil når de prøve at finde deres drømme badeværelse og generelt bare går mere op i design på badeværelset.

 

Smid en kommentar