Art sko

De perfekte sommer sko

Nu er sommeren langt om længe næsten over os. Det er derfor også på tide at få skiftet ud i garderoben og alle de kedelige vinter farver som sort & grå. Nu skal der altså noget farve ind i livet. Et af de mærker man bare ikke kan komme uden om er mærket Art sko

Art sko er et kendt mærke der i flere år 1o’er har produceret sko, sandaler & støvler til kvinder. De er generelt kendt for deres farverige og kvalitets sko og ligger derfor heller ikke i den billige ende af sko verdenen. Det er sjældent at man finder en sko under 500 kr fra mærket Art. Som man siger med kvalitet følger pris. Den høje pris afskrækker dog ikke de fleste fra at købe sko fra dette mærke fordi de er anderkendte mode sko. Især deres sandal er utrolig populær hver sommer. De er lavet i lærke materialer som ægte læder og med en gummi bund, så de er super behagelige at gå i. De har også mange flotte farvede sko, hvilket er nye. Moden er så småt begyndt at bevæge sig væk fra alle de kedelige farver som grå, sort og hvidt. Det forsvinder nok aldrigt men det er blevet mere normalt at benytte sig af flere farver.

 

Style dit outfit med farver

Når man vælger at farvede sko til at style sit outfit kan man selv bestemme hvor meget man vil skille sig ud fra mængden. Det kan hurtigt blive for meget hvis man har en både har farvet tøj og sko. Derfor er mange begyndt at bruge sine sko til at skille sig ud fra mængden fordi man kan besvare det rolige look og stadig få noget farve eller noget stil ind ved at vælge nogen smart sko. For mange kan det godt blive for meget at gå rundt med en helt rød trøje eller bukser og derfor er det for mange bedre at vælge et mindre område at få farve på. Skoene er derfor det helt optimale sted at få mere farve ind i sit outfit. Det er nemlig heller ikke det første sted folk kigger. Det er som regel din overdel folk ser først og derefter underdelen og til sidst kommer skoene altså. Så det giver dig mulighed for at skille dig ud fra mængden uden at skille dig alt for meget ud. Der er nemlig mange folk der ikke ønsker at være helt ved siden af mængden, da de føler sig for meget i fokus og det er her i Danmark ikke altid en god ting.

Miljøvenlige sko

Art sko ligger faktisk et stort fokus på at være så miljøvenlige som muligt. De har derfor 100% natur gummi i bunden af skoen. Hvilket ikke gør det til dårligere gummi, du får stadig en super dejlig og blød bund hvor der også er tænkt på naturen. Det er jo bare et plus. Derudover er læderet vegetabilsk garvet så der er også på dette område tænkt på miljøet.

 

Smid en kommentar